Om

Hejsan!Jag heter Helena Grandell och driver företaget Dietistkompetens i Sundsvall. Under mina 25 år som dietist i primärvården har jag insett att det krävs ett helhetstänk för att göra en hållbar livsstilsförändring. Jag har därför utbildat mig vidare till certifierad coach, personlig tränare, mindfulness instruktör samt inom mental träning.

 

Jag upplevde att jag som dietist i primärvården endast gav en pusselbit på vägen mot bättre hälsa. Den viktigaste pusselbiten för att få hållbara vanor över tid är att få grepp om sina egna tankefällor och vilka känslor dessa leder till. Nyckeln är att lära sig vilka tankar och känslor vi behöver fokusera på för att klara av att göra medvetna val, i stället för att göra val som är baserade på den känsla vi har i stunden.

 

Min egen utbildning till certifierad coach blev en riktigt aha-upplevelse och ögonöppnare för mig. Jag påbörjade en egen resa med stor utveckling på det personliga planet, vilket resulterat i en bättre balans och minskad stress i vardagen.

Min passion är att se människor växa, utvecklas och övervinna motstånd.

Jag arbetar idag åt tre privata vårdcentraler. Jag arbetar också som konsult åt Specialistläkarhuset i Sundsvall samt Avonova Hälsocenter i Sundsvall.

Utöver det tar jag emot privata klienter. 

 

Min passion är att se människor växa, utvecklas och övervinna motstånd. Att se människor på nära håll bryta gamla vanor och göra nya aktiva val som för dem närmare sitt mål. 

 

En livsstilsförändring är något man måste göra själv. Det är svårt, men med rätt förutsättningar så går det. Jag tror på människan. Och vill gärna vara den som går bredvid och håller handen när människor gör sin personliga resa.